Author Topic: Laptop Schematics Collection  (Read 778 times)

Offline Danielco

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 136
Laptop Schematics Collection
« on: 19.09.2015, Saturday, 13:17:24 »
Еве една збирка шеми за лаптопи за која верувам дека многумина ќе и најдат употреба, а и добро е да се има во компјутер наместо да се бара по интернет.
Опфатени се следните марки на лаптопи:
Asus
Acer
Dell
HP-ComPaq
IBM-Lenovo
Sony-Vaio
Toshiba

Download:
Code: [Select]
http://www.mediafire.com/download/521lo56zaa81c74/Laptop_Schematics.rar
RAR Password:
Code: [Select]
http://elektronika-mk.net/Danielco

Offline Kiro

 • Нов член
 • *
 • Posts: 1
Одг: Laptop Schematics Collection
« Reply #1 on: 08.10.2015, Thursday, 14:51:40 »

Offline Danielco

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 136
Одг: Laptop Schematics Collection
« Reply #2 on: 08.10.2015, Thursday, 18:39:10 »
Што не работи, не разбрав? Сега го симнав и го проверив, си работи одлично.
Првиот линк е за Download, вториот линк е Password-от од архивата ;D

Offline MARK123

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 137
Одг: Laptop Schematics Collection
« Reply #3 on: 09.10.2015, Friday, 15:15:47 »
Не работи линкот за password ?

аха... во меѓу време пробав линкот е уствари password-от