Author Topic: Работник за составување на електроника  (Read 330 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5238
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Потребен ми е човек од Битола или околината на Битола за составување на електронски склопови (треба да се лемат кабли на плочи) треба да имам минимум познавања од практична електроника (познавање на елементи, испитување и мерење со мерни инструменти, како и лемење).

Исплатата е хонорарна и се плаќа по завршен продукт/проект.

Доколку има некој заинтересиран за повеќе информации нека ме контактира.

Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!