Author Topic: Проблеми со ресетирање на лозинка  (Read 578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Crypter

 • Нов член
 • *
 • Posts: 6
Веројатно мејлинг системот не ви работи, неможев да си испратам мејл за ресетирање на лозинката. Решете го ова за да не се креираат дупли и тродупли акаунт за без врска.

И мило ми е што ве најдов повторно, сега влегувам во водите на радиоаматерството :D

Offline freezx92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 1
Проблемот е сеуште тука, се обидував долго време да го ресетирам пасвордот, ми немаше стигнато пораката за потврда на account долго време, па го имав заборавено. На крај морав нов account да направам.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6790
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Во ред е, ништо не е загубено. Пиши го твојот стар акаунт па да го ресетирам пасвордот.
Од кога ке се најавиш со стариот акаунт, овој ке го избришеме.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.