Author Topic: Потребен ми е пинаут за 25 пински кабел  (Read 578 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Се работи за стандарден 25 пински кабел што го користеа старите штампачи, дали знае некој како се пиновите на машкиот конектор бо однос на женскиот
« Last Edit: 15.06.2016, Wednesday, 08:57:14 by LordZi »

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9351
 • оптимист до крај!
Одг: Потребен ми е пинаут за 25 пински кабел
« Reply #1 on: 15.06.2016, Wednesday, 00:36:10 »
Види овде

Code: [Select]
http://users.utu.fi/ptmusta/centronics.shtml
« Last Edit: 15.06.2016, Wednesday, 08:57:36 by LordZi »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Одг: Потребен ми е пинаут за 25 пински кабел
« Reply #2 on: 15.06.2016, Wednesday, 10:48:00 »
Фала батка