Author Topic: Двослојни плочки  (Read 320 times)

Offline Napsterce

  • Нов член
  • *
  • Posts: 14
  • Gender: Male
Двослојни плочки
« on: 18.06.2016, Saturday, 22:17:52 »
Потребно ми е некој да ми изработи неколку двослојни плочки. Заинтересираните пишете приватна порака или на 078 414 969

Споено мислење: 20.06.2016, Monday, 12:25:34
Може да се заклучи темата  :)
« Last Edit: 20.06.2016, Monday, 12:25:34 by Napsterce »