Author Topic: Изработна на печатени плочки ППК  (Read 1031 times)

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Изработна на печатени плочки ППК
« on: 02.07.2016, Saturday, 20:47:00 »
   Нудам изработка на висококвалитетни печатени плочки(ППК), изработени со фотопостапка, исклучиво на ВИТРОПЛАСТ поради неговиот висок квалитет.
    
   Потребно е да ми испратите ПДФ фајл или фајл во некој од софтверите за цртање плочки.

   Плочките ги добивате избушени и исечени(за посебни форми нахнадно ќе се договориме)  
  
   Може да се изработат и двослојни плочки но за жал сеуште без метализирани цевчиња.

   Финишот на плочката може да биде и со soldermask доколку имате таква желба, исто така може да има и легенда.


   Околу цените

      Витропласт  3мкд по см2
      Soldermask  0,5мкд по см2
      
   Рокот на испораката е од 3 до 7 дена  
    
   Плочките ви ги испраќам по брза пошта со откуп.

   Контакт:
    
      Преку ПП (приватна порака) на форумот
      е-mail: toni.risteski2@gmail.com   
      mob: 078 22 55 89

Споено мислење: [time]04 Јули 2016, 00:17:31[/time]


« Last Edit: 06.07.2016, Wednesday, 23:48:25 by TONI »

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Одг: Изработна на печатени плочки ППК
« Reply #1 on: 22.07.2016, Friday, 18:31:41 »
Тазе.... :)

« Last Edit: 22.07.2016, Friday, 22:32:15 by GigaWatt »

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Одг: Изработна на печатени плочки ППК
« Reply #2 on: 16.09.2016, Friday, 18:08:04 »
Еве нешто тазе :) 

Кога сме веќе кај текстот на плочките на оваа плочка текстот е со дебелина од 0,1mm
И да останува да се исече и избуши ;)

screen capture software
screen capture software

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Одг: Изработна на печатени плочки ППК
« Reply #3 on: 30.09.2016, Friday, 23:02:45 »
Ајде и несто двослојно :)
Плочката не е довршена, но може да се види квалитетот на изработката.
И да во прилог и доказ на микроскоп за дебелината на водовите од 0.15мм.
На мерната леќа 1мм е поделен на 20 поделци.
Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Одг: Изработна на печатени плочки ППК
« Reply #4 on: 01.11.2016, Tuesday, 20:46:30 »
Нешто тазе  ;)