Author Topic: Упатство: Како да избришете непријател од FaceBook  (Read 783 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Верувам дека има некој што не знае, дури и еден да е, вреди да му се објасни.
Ако имате непријатни личности кои Ве навредуваат и се глупираат со тоа што сакаат да се направат паметни а уствари се невидени деѓенерици. Има едно решение: Избришете ги!!!

Еве кратко како тоа се прави во 3 чекори:

Напомена: Кликнете на сликите за да се зголемат

Чекор 1
Го одварате непријатниот профил

Чекор 2
Кликате на полето „Пријатели"

Чекор 3
Кликате на „Отстрани од пријатели"

Позитивен резултат од почистеното гов*о

Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline MilerovEfekt

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 176

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Следно упатство претпоставувам ке биде како да додадеш пријател на FB :)

Offline MilerovEfekt

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 176
Или која пудра е подобра и зошто :-)))

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Или која пудра е подобра и зошто :-)))

Е тоа ке го оставам да го дискутира некој од "ултра модерерните" момци  :D :D :D
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.