Author Topic: Понуда за работа  (Read 261 times)

Offline fairyhot

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
Понуда за работа
« on: 01.11.2016, Tuesday, 14:46:22 »
Здраво. Нова сум на форумот и се зачленив затоа што ова ми треба - група на електроинжењери. Барам човек/фирма што ќе може да ми изработи електрично струјно коло по нарачка. Целта ќе му биде да споредува осветленост. Имам замислено едно проектче, па ако можете да ми помогнете фала ви.
« Last Edit: 02.11.2016, Wednesday, 01:12:29 by GigaWatt »