Author Topic: Барам програмер за Андроид  (Read 514 times)

Offline MURO

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 137
Барам програмер за Андроид
« on: 08.11.2016, Tuesday, 19:35:58 »
Барам програмер за Андроид за заедничко проектче. Се работи за TCP/UDP клиент програма која ќе комуницира со PIC- базиран MCU кој опслужува спортски реквизит. Може и блутут комуникација.