Други технологии > Компјутерска Технологија

Како да ги извлечете податоците од расипана микро SD картичка

(1/1)

DX-er:
Еве како се сетиле луѓето да ги извадат податоците од расипана микро SD картична. Покрај микроскоп потребно е, многу внимателност и уште повеке живци :)

http://www.youtube.com/watch?v=jjB6wliyE_Y

nsu:
Бреј што имало внатре кога ќе зумираш како изгледало  ;D 8)

GigaWatt:
Вака ќе изгледа и data recovery од SSD.

Ладете си ги SSD-ињата, сеуште се нема разработено асална техника за враќање на податоци од нив. Се работи на тоа, ама најверојатно ќе биде многу поскапо од вадење на податоци од HDD... барем во наредниве 10-тина до 15 години.

nsu:
Богами гледав и други видеа доста сложено е и навистина ова прескапо е да не му треба на никој вакво нешто  8)

Navigation

[0] Message Index

Go to full version