Author Topic: Продавам куќиште ново не користено поволно  (Read 747 times)

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Цена 400 денари.
« Last Edit: 28.12.2016, Wednesday, 03:19:28 by GigaWatt »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Нова цена 300денари
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline danix01

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 512
 • Gender: Male
Со екран е кукиштето.Што показува на екранот?
rules are made to be broken

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Другарот вели имало екранче температура мисли ќе провери ново му е куќиштето одамна купено само не го искористил. 8)
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Да да дисплејот покажува температура само со куќиштето одат подизачите и оригиналните штрафови. Е сега само веќе го продал кулерот на некој пријател другаров така да знаете тоа кулерчето на сликата веќе го нема
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Шитнато е и ова може клуч
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш