Author Topic: Потребно ми е да ми се исече ППК  (Read 259 times)

Offline MartinSk

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 647
  • Gender: Male
Потребно ми е да ми се исече ППК
« on: 27.12.2016, Tuesday, 22:07:59 »
Потребно ми е да ми се исече витропласт на цнц машина, бидејки формите се не-правилни однносно не е круг или коцка. Дизајнот е нацртан во Eagle, и ако некој може да ми помогне нека ме контактира во приватна порака, да му ги пратам фајловите.
Благодарам однапред.