Author Topic: Интересни / корисни сајтови (надвор од електрониката)  (Read 375 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6240
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Овде може да ги објавувате линковите од сајтовите кои ке ви привлечат внимание.

Да почнам со еден сајт кој е корисен за сите вие што сте во работен однос. Запознајте се со вашите права на работното место.

Code: [Select]
http://rabotnickiprava.mk/
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline nsu

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1308
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш