Author Topic: Упатете ме за радиоаматер  (Read 1116 times)

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Упатете ме за радиоаматер
« Reply #15 on: 19.01.2017, Thursday, 15:12:45 »
Е да па кај се замешав и јас таков сум немам преголемо искуство има луѓе работат секој ден со електроника јас слабо сега послабо малку но многу сум чепкал и правел порано и бев загреан и јас за радиоаматеризмот ама се откажав. Добро таков сум многу јадам бурек али па ете и дечкото ќе види што сме правеле ние ваљда ќе стане радиоаматер се извинувам ако пушувам големи постови во иднина ќе пазам многу
« Last Edit: 19.01.2017, Thursday, 15:15:31 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Упатете ме за радиоаматер
« Reply #16 on: 19.01.2017, Thursday, 16:48:10 »
Зошто си се откажал да станеш радиоаматер? Секако ако е за кажување.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Упатете ме за радиоаматер
« Reply #17 on: 20.01.2017, Friday, 13:04:56 »
Виша сила али можеби и ќе не врати таа виша сила  8)
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Упатете ме за радиоаматер
« Reply #18 on: 20.01.2017, Friday, 14:38:11 »
Ако те демотивирале група будалетинки што си ги слушал, тоа не е виша сила, ако е виша сила тогаш ок, тоа е тоа.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Упатете ме за радиоаматер
« Reply #19 on: 21.01.2017, Saturday, 10:28:09 »
Не не е тоа брат а и да не ја тераме темава во офф топик толку од членот ни се јави ни ништо не ни извести што планира да направи тоа е за жал но се надевам дека ние не го истеравме 8) 8) Ако се јави добро ќе е  8)
« Last Edit: 21.01.2017, Saturday, 10:33:33 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш