Author Topic: Проверете каде и колку е загаден воддухот  (Read 385 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Code: [Select]
https://www.numbeo.com/pollution/region_rankings.jsp?title=2016-mid&region=150
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Корисно нешто само и што фајде веќе кој сака нека носи маски а кој не му се свиѓа барем дај боже да е за викенд слободен па Водно еднаш неделно мада го изгнасија и Водно веќе со коли лом е горе.
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
јас сепак мислам дека најзагадено е во Струмица и Куманово ;D

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Е незнам за Струмица не сум бил десет години  8)
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш