Author Topic: Напојување од атмосверски електрицитет  (Read 370 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6242
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
« Last Edit: 26.01.2017, Thursday, 16:54:20 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline nsu

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1308
И фино видео и фин научен пристап и да еве ги русите од kreosan на пример

Atmospheric electricity Free energy

срам да им е им крадат видеа влезете им на каналот и радио и телефон полнеа од атмосферата легенди се се си се прилагодува
« Last Edit: 28.01.2017, Saturday, 03:50:15 by GigaWatt »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш