Author Topic: Купувам екран со скршено стакло за Samsung NOTE 5  (Read 224 times)

Offline TONI

  • Нов член
  • *
  • Posts: 2
Имам потреба од екран со скршено стакло за NOTE 5 безразлика на бојата, нормално екранот да биде исправен. Ако некој има или може да ми помогне нека пише во пп.
Благодарам