Author Topic: Северо-Корејска државна телевизија  (Read 263 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6240
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Неодамна најдов линк преку кој може да се гледа државната телевизија од Северна Кореа.
Интересно е што оваа телевизија работи по неколку часа на ден воглавно после платне, кај нас тоа сабајле па се докај 14 часот.

Отворете преку BS Player или VLC.
Code: [Select]
mms://121.167.43.161/chosun
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.