Author Topic: Продавам процесор Intel i3  (Read 629 times)

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Продавам процесор Intel i3
« on: 20.03.2017, Monday, 19:38:23 »
               Ако има заинтересирани нека пишат пп цената е симболична.
« Last Edit: 20.03.2017, Monday, 19:42:09 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10783
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #1 on: 22.03.2017, Wednesday, 13:02:29 »
Ај види ги ознаките на i3-ката. Би требало да бидат под пастата ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #2 on: 22.03.2017, Wednesday, 14:24:05 »
Oo Гига да дојдам дома за тебе о безпари ќе го дадам за пола саат чест ќе ми е да се запознаам со еден доктор на науки со кој сум дебатирал ќе барам и совет кратко мислење најозбилен сум за ова ;D
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10783
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #3 on: 22.03.2017, Wednesday, 23:32:49 »
Абе не сум доктор на науки ;D, не знам каде го прочита тоа ;D. Да, имам завршено електро, ама не сум ни магистер ни доктор.

Ај види ги ознките, ме интересира дали одговара socket-от ;). Не е за мене, ама можно е да ти најдам купец ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #4 on: 23.03.2017, Thursday, 07:30:22 »
Извини брат изгледа тоа со друг сум се помешал. Се работи за Intel 08 i3-330M SL BMD V013A197 и на страна лево од ова еден четири цифрен број хоризонтално свртен 1807
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10783
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #5 on: 23.03.2017, Thursday, 13:52:42 »
PGA988 е, тоа ме интересираше ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #6 on: 23.03.2017, Thursday, 16:48:13 »
Значи ќе одговара или треба да знаеш како да го питаш ојјј  ;D ;D хахаха мала шала ако одговара Гига топ  ;D. Ако не никому ништо благодарам во секој случај за помошта да го продадам реков да не стои онака симболично ќе иде од 2011 лаптоп беше тошиба сателит 750 и цркна матичната поточно графичкиот контролер од интегрираната графичка. И печење воопшто не помогна. ;D. Има и РАМ DDR3 2GB ако знаеш на некој што му треба ќе му го дадеме симболично. 8)
« Last Edit: 23.03.2017, Thursday, 16:57:03 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10783
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #7 on: 24.03.2017, Friday, 03:19:30 »
Има пазар за DDR3 SODIMM, може да го продадеш ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Продавам процесор Intel i3
« Reply #8 on: 31.07.2017, Monday, 21:31:06 »
Процесорот е продаден одамна гледам некој ми пишале клуч одма може
« Last Edit: 31.07.2017, Monday, 21:54:14 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш