Author Topic: Потребна ми е литература за Архитектура и организација на компјутери  (Read 237 times)

Online Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Како што пишува во насловот потребна ми е литература за архитектура и организација на компјутери (предмет) што се учи на финки, може да биде на англиски/српски/македонски сеедно.

Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!