Author Topic: АНКЕТА: Колку години е стар македонскиот форум за електроника  (Read 1221 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Гласањето е анонимно и не се литиме ако некој погреши :)

Напомена: Гласањето трае 14 дена. Админите и модераторите да не гласаат.

П.С. Ве молам без коментари на темата додека не заврши гласањето а после ке го објавиме резултатот и точната старост.
« Last Edit: 18.04.2017, Tuesday, 17:53:23 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DL1BT

 • Нов член
 • *
 • Posts: 21
Поентата е ? Можеби скриена наградна игра ?  :D

Online Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1171
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Дали 2017 се смета за полна ( цела ) година? Исто и за годината на формирањето на форумот под услов да не е од 01 01 хх.
Треба подробно да се објасни!
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Напомена: Гласањето трае 14 дена. Админите и модераторите да не гласаат.

Упс ;D. Sorry :). После прочитав.

Мада Toma е до некаде во право. Се смета и оној првичниот, на бесплатиот host или не?
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Дали 2017 се смета за полна ( цела ) година? Исто и за годината на формирањето на форумот под услов да не е од 01 01 хх.
Треба подробно да се објасни!
Да и 2017 се смета бидејки веке имаше роденден пред некој месец :)

Напомена: Гласањето трае 14 дена. Админите и модераторите да не гласаат.

Упс ;D. Sorry :). После прочитав.

Мада Toma е до некаде во право. Се смета и оној првичниот, на бесплатиот host или не?
Уживај, ке го минусираме гласот. Да и free хостот е вклучен.

Поентата е ? Можеби скриена наградна игра ?  :D
Не не :) нема наградна игра :)
« Last Edit: 19.04.2017, Wednesday, 10:45:47 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Online Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1171
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Под услов форумот да е регистриран на 31 12 2016 година, дали тогаш 2016 година се смета за цела година. Ако се смета  во тој случај сега со 2017 би биле две години или треба да се причека 31 12 2017 па тогаш да се смета за две или една година!?
А што се однесува на бесплатиот host дали сите знаат колку време бил бесплатиот host а колку платениот!(не мора да се одговара на ова)
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Мора да е година дена по број на денови за да биде 1 година. Тука во анкетава прашав колку е стар форумот а не од која година е. Така да ако е регистриран на 31декември 2015 а денес сме 19 април 2017. Во тој случај ке речеме стар е 1 година. Ке речеме дека е стар 2 години дури на 31 декември 2017. Целта на анкетата е да видиме колкумина се членови од почетокот (првата година) на форумот или колку од нив се сеќаваат на почетокот, без разлика на кој хост (платен или не) бил форумот.
« Last Edit: 19.04.2017, Wednesday, 14:55:06 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Ехх... блиску сум ваљда со бројките. Инаку не може да се прегласа ако се премислиме?
« Last Edit: 23.04.2017, Sunday, 01:15:05 by bicikle »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Не, не може колку што знам.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Ееее :) Не сум приметил на екранчево од моб. Тач, знаеш како, ја фатил ја не фатил, сум се загледал в тастатура... А и на толку постови редно беше ошлака еден  ;D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Ама и јас изгледа имам згрешено ;D. Искрено, знаев, ама изгледа изгубив евиденција ;D.

Абе еден мозок е, и зиме и лете ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 547
 • Gender: Male
А, мене ме интересира кој и како го креирал форумов ? Отсекогаш сум сакал тоа да го знам, ова мислам дека е права прилика.  ??? ???

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Борче ако не се лажам и/или декстер.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Борче ;). Ама слабо се појавува на форумов во последно време.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6240
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Овој форум што го гледате е од Борче но првиот форум за електроника кој е од по одамна и тој се зема во обзир во анкетава е креиран или од Alex или од Steelheart. Не се сеќавам, треба да проверам па тогаш да ви пишам.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.