Author Topic: FaceBook група на хуманите луѓе  (Read 246 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6240
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
FaceBook група на хуманите луѓе
« on: 23.04.2017, Sunday, 22:16:29 »
Ке ви претставам една група на ФБ која ми остави многу пријатен впечаток. Секоја му/и чест на чичноста која ја има креирано и за оние кои помагаат. Да напоменам дека не сум админ/модератор на таа група, немам никаков ќар за тоа што ке ги пофалам. Ке ги пофалам за тоа што луѓето се сетиле на креативен начин да бидат ХУМАНИ.

Ова е линкот па кој сака нека се зачлени, може некој од Вас ке му затреба нешто па ке побара, некој може ке сака нешто да донира.

Често пати гледам има побарувачка но и донираат облека за мали бебиња, мали деца

Code: [Select]
https://www.facebook.com/groups/1886072468291024/?fref=nf
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.