Author Topic: Купувам конензатори  (Read 199 times)

Offline Otpor

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 159
  • Gender: Male
Купувам конензатори
« on: 23.04.2017, Sunday, 22:41:44 »
Би купил 4 блок конензатори 22 uF/30 V или повеќе,може половни али проверени и измерени

Би можело и 8 x 10 uF (за 2 во паралела

Слики обавезно
,,Алчните за пофалба секогаш имаат мали заслуги,,

Плутарх, двесте и кусур и некоја година П.Н.Е