Author Topic: Достава на пратки по пошта  (Read 1016 times)

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 473
 • Gender: Male
 • ак сакам.
Одг: Достава на пратки по пошта
« Reply #15 on: 17.05.2017, Wednesday, 02:25:23 »
Ете гледам една сијаличка за позиција ми истекол рокот за стигање. Не оти сум ја проверил. 0,36$ е, ама кој си валка раце за 0,36$ не ми е јасно... може да се провери в пошта некако?

неморат да значит дека е украдена...не можиш се да товариш на работниците во пошта....едно пликце минијатурно е во прашање, во миљон...се дешава да се изгуби по пат. Оди во пошта и прашај за твое име презиме дали има пакетче да побараат ако можат, можда е забораено...ми се има десено 2-3 пакетчиња оставени да најдат на мое име.

Патем на бувљак би требало да најде штраф  :)

Тешко е да се извади шрафот....за шраф, јас 7 имам вишок xD

требa да се завари шипка и да се одврти
 ;D
« Last Edit: 17.05.2017, Wednesday, 02:28:27 by stiffy »

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Одг: Достава на пратки по пошта
« Reply #16 on: 17.05.2017, Wednesday, 19:27:19 »
Ќе проверам в пошта... Патем барата некој тракингзи? да го пишам бројот да ми каже до каде е ?

Offline dr-mr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 331
 • Gender: Male
Одг: Достава на пратки по пошта
« Reply #17 on: 17.05.2017, Wednesday, 23:04:47 »
Code: [Select]
http://www.17track.net/enВнеси го кодот и кликни Track
Сепак се ВРТИ !!!

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Одг: Достава на пратки по пошта
« Reply #18 on: 18.05.2017, Thursday, 00:08:19 »
Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.

Offline dr-mr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 331
 • Gender: Male
Одг: Достава на пратки по пошта
« Reply #19 on: 18.05.2017, Thursday, 20:15:59 »
На ebay и alliexpress обично поефтините производи немаат број за следенје, бројот што го пишуваат најчесто е нивни број за внатрешна употреба во фирмата или број без никакво значење.
Сепак се ВРТИ !!!