Author Topic: Купувам екран за ТВ Telefunken T32TX189 DLBP  (Read 258 times)

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9336
 • оптимист до крај!
Купувам екран за ТВ Telefunken T32TX189 DLBP
« on: 16.05.2017, Tuesday, 01:18:58 »
Ми треба екран 32 инчен за ТВ Tелефункен Т32TX189 DLBP. Ако има некој да пасува, дајте цена.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Online Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1166
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Одг: Купувам екран за ТВ Telefunken T32TX189 DLBP
« Reply #1 on: 16.05.2017, Tuesday, 11:37:53 »
Треба да е VES315WNDS-01 а ознаката на моделот Telefunken T32TX189 DLBP не зборува доволно.

Code: [Select]
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3329241.html
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9336
 • оптимист до крај!
Одг: Купувам екран за ТВ Telefunken T32TX189 DLBP
« Reply #2 on: 16.05.2017, Tuesday, 15:49:30 »
Фала на информацијата, ама не сум го ни отворил ТВ паратот,па не  знам што има внатре, ни за која шасија се работи.Само ми побараа  исправен 32 инчен дисплеј.Ако имаш на лагер може да го  препратам човеков до кај тебе,  па договорите се.Пиши ПП.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Online Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1166
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Одг: Купувам екран за ТВ Telefunken T32TX189 DLBP
« Reply #3 on: 16.05.2017, Tuesday, 18:01:59 »
Жалам, ама немам таков!
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -