Author Topic: Arduino и WiFi модул  (Read 448 times)

Offline meth

  • Нов член
  • *
  • Posts: 26
Arduino и WiFi модул
« on: 09.06.2017, Friday, 13:21:14 »
Здраво, дали некој овде работел нешто со Ардуино (или друг контролер/процесор) во комбинација со ESP8266mod?

Поздрав.

Offline mihajlo

  • Нов член
  • *
  • Posts: 12
Одг: Arduino и WiFi модул
« Reply #1 on: 05.09.2017, Tuesday, 13:06:10 »
Имам некое основно искуство со esp8266 прашај што те интересира