Author Topic: делови за даевоо лцд ТВ  (Read 219 times)

Offline totomkd

  • Нов член
  • *
  • Posts: 17
делови за даевоо лцд ТВ
« on: 07.07.2017, Friday, 14:58:29 »
Здраво,  еден мој пријател има електроника за даевоо лцд тв ... ни кажаа дека електрониката била за напојувањето,  има и плочки со тастерите за команди, и звучници.... доколку некој работи со сервисирање на тв и има потреба од вакви работи нека каже цена....

« Last Edit: 12.07.2017, Wednesday, 00:00:14 by GigaWatt »