Author Topic: ЛЕД диоди  (Read 251 times)

Offline totomkd

  • Нов член
  • *
  • Posts: 17
ЛЕД диоди
« on: 11.07.2017, Tuesday, 21:47:29 »
Продавам нови ЛЕД диоди 5мм, имам проѕирни жолта 100комада и бела 200комада, и црвени 200комада и плави 200 комада.... цена 6 денари  парче...

« Last Edit: 11.07.2017, Tuesday, 23:56:18 by GigaWatt »

Offline GigaWatt

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 10783
  • Gender: Male
  • Не фалширам
Одг: ЛЕД диоди
« Reply #1 on: 12.07.2017, Wednesday, 00:01:14 »
2.12. Забрането е прикачување (upload-ирање) на слики со привремен каратер на форумот, без разлика на нивната големина. Во оваа група спаѓаат сликите кои се наменети за теми во секцијата „Огласи и понуди“, слики чија цел е забава на членовите на форумот и слики од комерцијални електрични уреди кои сакате да ги поправите или презентирате на форумот. Во оваа група не спаѓаат шеми, слики од некои навистина ретки компоненти или електронски уреди. (Правилото се исклучува доколку администрацијата на форумот процени дека треба да биде исклучено во конкретната ситуација.)

Нареден пат, почитувај ги правилата.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."