Author Topic: Продавам две граверки  (Read 262 times)

Offline MURO

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 137
Продавам две граверки
« on: 10.08.2017, Thursday, 00:08:38 »
Продавам две малку користени граверки  PROXON и Iskra ERO.. Користени се само за мали корекции на печатени плочки (куси врски при штампање и сл.)  Проксонот 1300 ден. Искрата 1500.