Author Topic: Laptop Models Conversion From Discrete To UMA  (Read 236 times)

Offline Danielco

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 136
Laptop Models Conversion From Discrete To UMA
« on: 23.08.2017, Wednesday, 00:56:08 »
На листава се наоѓаат модели на лаптопи на кои може да им се исклучи дедицираната onboard графичка карта само со одлемување на јадрата кои го снабдуваат чипот со струја.
Листата ќе биде дополнета зависно од случаите на кои наидуваме секојдневно.

Lenovo g500s
HP 431
Dell 5520
Sony mbx-239
Lenovo g580
HP notebook r53
Dell 3521
Dell 4110
HP ProBook p4540
Lenovo t420,y560,g570,z570
HP dm4-3000