Author Topic: Макети на авиони  (Read 283 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Макети на авиони
« on: 30.08.2017, Wednesday, 23:19:17 »
Започнува школската година и некои дечки сепак мислат како ке започнат.Најактивни се авио моделарите, кои ги користат идеалните услови за работа и се спремаат за старт, да покажат што направиле преку летово. Имате во фолдерот повеќе летала ,а пишано е и колку пати да се зголеми цртежот. Кој се досадува може да испринта , да залепи на картон и да направи некоја макета. За прв пат видов макета од картон која беше префарбана со безбоен лак ( во 3 слоја!) и изгледаше прекрасно. let it be! 8)
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.