Author Topic: Авио, бродо, авто модели од картон  (Read 146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9360
  • оптимист до крај!
Овие модели секој може да ги направи во слободно време, за деца или внуци  ;D ;D Ако се заразите, мислете му ја ! Зголемете го цртежот барем 3 пати( неретко и 5 пати) и испечатете го на 80 до 120 грамски кунздрук , во боја со ласерски печатар. Моделите можат да се лакираат и да се додадат детали за да бидат како * вистински*. ;) :D
« Last Edit: 04.09.2017, 13:06:22 by GigaWatt »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.