Author Topic: Војаџер 1 и 2, 40 години од лансирањето  (Read 215 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6240
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Цела статија е на:

Code: [Select]
http://astronomija.mk/vojadher-1-i-2-40-godini-od-lansiraneto/
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.