Author Topic: Продавам звучник!Бас, дијаметар 31 см. 180W, 8 oma.  (Read 267 times)

Offline Aleksrsm

  • Нов член
  • *
  • Posts: 1
Оваа тема ќе ја користам за продажба на непотребна електроника.Темата ќе се надоградува зависно од тоа што во моментот не ми е потребно!

Продавам звучник!Бас, дијаметар 31 см. 180W, 8 ома.Фирма Bots.Цена, 1500 денари.


Продавам транзистори BU208A, BU626 i BU323A.Исправни и неупотребувани!20 денари парче или по договор!

Продавам украински осцилоскоп Rimeda C1-112A.Едноканален, 10MHz, 1 megaom!Осцилоскопот е сосема во ред, волтметарот кој е во склоп на уредот има некеков проблем со дисплејот.Цената е 3200 денари.
« Last Edit: 07.10.2017, Saturday, 10:49:19 by Aleksrsm »