Други технологии > Компјутерска Технологија

Избришан профил како да се врати

(1/2) > >>

bicikle:
Го избришав профилот од кај што бев логиран ( не знам како ми дозволи системот) и сега не знам како да го вратам. Некое чаре како да го вратам?
Или да направам друг јузер со ист sin број?

DX-er:

--- Quote from: bicikle on 08.10.2017, Sunday, 00:35:23 ---Bidejki sum logiran od drug profil, ne mozam ni saat da smenam, ne pa kejbord, zatoa pisuvam latinica :(
Znaci go izgrisav progilot od koj bev logiran, i sega ne mozam da go vratam. Nekoe care kako da se logiram kako admin ili kako da go vratam izbrisaniot usser ?

--- End quote ---

Каков профил ? Ти си логиран со твојот акаунт. Нема тука профили. Како админ не можеш да се логираш :) Не ти го разбирам постот.
Појасни малце.

krema:
Вероватно станува збор за профил на оперативниот ситем.

bicikle:
Да да на win 7... или да се логирам како админ...?
После ќе средува писмо, ми чадит главата :)

dr-mr:
Ако ти е вклучен System restore  врати се на последниот сниме restore point,  тоа би требало да го врати избришаниот акаунт

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version