Author Topic: Бежичен термо сензор  (Read 734 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6237
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Бежичен термо сензор
« on: 11.03.2018, Sunday, 09:51:53 »
Дечки ке ми треба помош од вас кои сакате да помогнете и се разбирате во ардуино Wi-Fi модули. Имено еден таков модул сакам да го поврзам со DS18B20 и батерија. Истиот модул да биде конфигуриран како wifi со SSID на кој ке можам да се логирам од телефон или компјутер и со испишување на IP адреса во интернет пребарувачот да ја прочитам температурата.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.