Author Topic: Како да ги направите кулерите да ви траат вечно!  (Read 1310 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10859
 • Gender: Male
 • Не фалширам
ОК, нема проблем, нареден пат ќе гледам да снимам ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Според мене сметам дека најдобро средство за подмачување е „Графитна маст за хомокинетички зглобови“.
Не сум пробал. Претпоставувам дека би било добро од причина што самите хомокинетички зглобови кај возилата се во многу тешка група за издржливост и оптеретување.
Еден примерок од маст што ја има и во Македонија а веројатно за мала количина би ви дал секој автомеханичар!

« Last Edit: 12.04.2018, Thursday, 14:53:15 by GigaWatt »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline trouble92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
Операцијата успешна, кулерите "спијат" :D средив два кулери не ни се слушаат дека работат фала за споделеното  истражување ;D
« Last Edit: 13.04.2018, Friday, 02:02:40 by GigaWatt »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10859
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Со среќа да си ги користиш ;)... најверојатно дур не настане апокалипса ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."