Author Topic: Гравирки и слични електрични машини  (Read 767 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10674
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #30 on: 15.05.2018, Tuesday, 10:43:00 »
Со здравје да си ја користиш ;). Ќе видиш, незаменливо алатче е ;).

Стигна со неа ваков multi-chuck?

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline trouble92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #31 on: 16.05.2018, Wednesday, 03:24:26 »
Не, нема футер, иста димензија се сите алатки влегуваат како во конус кој се стега и толку.« Last Edit: 16.05.2018, Wednesday, 10:57:19 by GigaWatt »

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2814
 • Gender: Male
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #32 on: 16.05.2018, Wednesday, 10:13:55 »
Одлична зделка, со здравје да си ја служиш.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10674
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #33 on: 16.05.2018, Wednesday, 13:54:14 »
Да, за парите е одлична зделка ;).

И задолжително земи си multi chuck ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 328
 • Gender: Male
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #34 on: 16.05.2018, Wednesday, 21:32:54 »
Јас имам иста таква кај мене излезе гјубре па затоа земав дремел.
Сајлата се скина на првото користенје почна да превртѕува футерот кочницата за стеганје заглавува и се отвара кукиштето, тие наставците со различни димензии  на отворот (немам поима како се викаат) излегуваат многу тешко се на се фрлени 20 евра за мене
Сепак се ВРТИ !!!