Author Topic: Купувам лакована бакарна жица  (Read 995 times)

Offline Ultron7

  • Нов член
  • *
  • Posts: 23
Re: Купувам лакована бакарна жица
« Reply #15 on: 20.05.2018, Sunday, 02:11:56 »
Одлично, токму тоа што ми требаше, ти благодарам бицикле! Излеговме од темата но мислам дека ги решив сите дилеми поврзани со овој проект.