Author Topic: Купувам ардуино нано в3  (Read 316 times)

Offline rap4o

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Купувам ардуино нано в3
« on: 07.05.2018, Monday, 16:05:07 »
Купувам Ардуино НАНО в3, моето не стигна од али експрес а ми треба доста хитно. Фалаа
« Last Edit: 08.05.2018, Tuesday, 12:16:39 by GigaWatt »

Offline Bojan

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3212
 • Gender: Male
 • Turn it ON and keep it ON
Re: Купувам ардуино нано в3
« Reply #1 on: 08.05.2018, Tuesday, 23:59:33 »
мене пред некој ден ми стигнаа 2 вакви, ако сакаш да ти шитнам едно


Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Nano-3-0-controller-compatible-for-arduino-nano-CH340-USB-driver-NO-CABLE/32341832857.html?spm=a2g0s.11045068.rcmd404.1.370256a4tz7yWP&scm=1007.16891.96945.0&scm_id=1007.16891.96945.0&scm-url=1007.16891.96945.0&pvid=3da83d89-3d8c-46ff-b247-17dadfa3cd01&_t=pvid:3da83d89-3d8c-46ff-b247-17dadfa3cd01,scm-url:1007.16891.96945.0
Теоријата е ,кога се знае се,а ништо не функционира.Праксата е кога се функционира ,а не се знае зошто.Ние во Македонија успешно ја спојуваме теоријата и праксата ,при што ништо не функционира и никој не знае зошто!!!
(позајмено од batka)

Offline rap4o

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Re: Купувам ардуино нано в3
« Reply #2 on: 09.05.2018, Wednesday, 15:51:54 »
Ти пратив ПМ за БР. Фала пуно :D

Online batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9351
 • оптимист до крај!
Re: Купувам ардуино нано в3
« Reply #3 on: 10.05.2018, Thursday, 01:10:04 »
пуно = многу
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.