Author Topic: Програматор Genius G540  (Read 178 times)

Offline Steff_92

  • Нов член
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
Програматор Genius G540
« on: 25.05.2018, Friday, 18:41:09 »
Продавам програматор Genius G540 кој што не ги задоволи моите потреби т.е. не ги чита чиповите за кои што го купив.

Со него оди usb кабел, апликација, драјвери, штипка за вадење чипови од адаптери и 4 адаптери
Детален опис има на следниот линк:

Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/Genius-G540-USB-Universal-Bios-GAL-Programmer-EPROM-FLASH-51-AVR-PIC-MCU-SPI-support-6000/624769856.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.772a4c4dtfTlOA
Цена 2000 ден фиксно.