Author Topic: ВФ транзистори и нивни карактеристики  (Read 167 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6240
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Во следната табела ке најдете карактеристики за многу ВФ транзистори.

Code: [Select]
https://www.pcs-electronics.com/schematics/RFPowerTransistor.htm
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.