Author Topic: Променливи кондензатори  (Read 115 times)

Offline DL1BT

  • Нов член
  • *
  • Posts: 21
Променливи кондензатори
« on: 10.09.2018, Monday, 20:53:35 »
Ми требаат променливи кондензатори, во стил како на сликава:Му се наоѓа на некој? Преферабилно ми е да закачите сликички од истите  ;)