Author Topic: Кабел за фискална каса BRAVO  (Read 1159 times)

Offline pacoso

 • Нов член
 • *
 • Posts: 23
Кабел за фискална каса BRAVO
« on: 16.09.2010, Thursday, 22:59:38 »
има и за DB25 и за DB9

« Last Edit: 16.09.2010, Thursday, 23:18:50 by pacoso »

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Кабел за фискална каса BRAVO
« Reply #1 on: 16.09.2010, Thursday, 23:31:27 »
а дали продаваш некоја каса!!мене ми треба тоа што принта(механизмот) и за која цена!!

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1824
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Одг: Кабел за фискална каса BRAVO
« Reply #2 on: 17.09.2010, Friday, 09:26:45 »
pacoso, имаш реп + од мене.
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10857
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Кабел за фискална каса BRAVO
« Reply #3 on: 17.09.2010, Friday, 16:17:07 »
И од мене имаш +rep ;).

а дали продаваш некоја каса!!мене ми треба тоа што принта(механизмот) и за која цена!!

Тебе всушност ти треба механизмот за принтање на термо-хартија, принтерите кои принтаат на термо-хартија всушност ја горат хартијата, и така се принта „бојата“ на хартијата.

Вакви типови на механизми има најчесто во фискалните печатачи и label-printer-ите, така да ако начекаш некој на старо (или од „бувљакот“ во СК), можеш да го извадиш само механизмот ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline pacoso

 • Нов член
 • *
 • Posts: 23
Одг: Кабел за фискална каса BRAVO
« Reply #4 on: 18.09.2010, Saturday, 00:05:38 »
За жал јас не продавам фискални каси. Всушност јас сакам да купам па ми беше понудена оваа каса па ја проверив малку на интернет и така стасав до нејзиното упатство.
и откако го разгледав можам да кажам дека касичкава е закон.

Jove

 • Guest
Одг: Кабел за фискална каса BRAVO
« Reply #5 on: 29.09.2010, Wednesday, 20:52:15 »
реп+ од мене за барањето ;D