Author Topic: ЕДУ проект - компјутерски управувачки уред  (Read 3128 times)

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
ххх Јас сум почесен Претседател на Народна Техника - Велес  ( сега Здружение за техничка култура)
Неплатена функција
« Last Edit: 03.10.2010, Sunday, 22:02:23 by batka »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Ај некој ако сака нека ми го прати софтверот по приватна/ лична порака :)
частам 1к отпорник и 1500µF кондензатор
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
почесен Претседател на Народна Техника - Неплатена функција. Ова демотивирачми малце ми делуват  :-\ а чив е програмов? мисла ауторити рајтс чии се..? Македнси е или увозен? Мисал дека визуал студио слично е на ова, ама посложено, но и пофункционално, киам поќе опции..

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Македонски софтвер е,малку е пообемен ( 300 Мб ) и за сега не смеам да го ширам.Некни во  Велес во ОУ Б Конески  се отвори уште една училница за Роботика со 6 работни места.Има шест овакви комплета,роботска рака, степ,серво преносни механизми... Убава работа,да влезеш и да се заборавиш! :D :D :D
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
aaayyyy a пополнети се работните места ?  :) :) :) :D

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Денес видов- се чека на ред! ;D ;D ;D
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.