Author Topic: Смешни слики  (Read 148668 times)

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Re: Смешни слики
« Reply #2010 on: 22.06.2018, Friday, 15:43:23 »
На мажот сигурно му текнало многу порано да и' купи нов шпорет ама немало АМИН од „господарката“ сопруга. Веројатно во меѓувреме комшивката „Вера“ купила некој нов модел шпорет па сега и таа да не остане покусо дала АМИН (читај наредба) да се купи нов шпорет !
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2011 on: 22.06.2018, Friday, 20:04:26 »
Нели ::). Секогаш е така :D. Зашто оваа да има, ја да неам ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2012 on: 22.06.2018, Friday, 20:49:30 »
Виша сила, тоа е :)
Него ме части женчево месецов лсет ламела, не можам да се пожалам :) не и се одо пешки :)

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Re: Смешни слики
« Reply #2013 on: 22.06.2018, Friday, 21:45:00 »
Мамурна професорка...Професорка, со очигледен мамурлак на лицето од претходната бурна и луда вечер, ги прашува учениците:

Што час треба да имаме сега?

-Математика, професорка.
-Ах, да. Математика.
Пишете задача:
Две девојки во една вечер испиле литар водка. Со каков ли ум испиле уште два литри црно вино?
« Last Edit: 23.06.2018, Saturday, 00:25:15 by GigaWatt »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2014 on: 23.06.2018, Saturday, 00:21:36 »
Хахахаха ;D ;D ;D... добар виц ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 574
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2015 on: 29.06.2018, Friday, 18:17:38 »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2016 on: 30.06.2018, Saturday, 00:46:44 »
Ееееее... колку сме чекале за конекција... :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #2017 on: 30.06.2018, Saturday, 09:37:01 »
Хаха, шифра пошта/пошта, колку пари сум им оставил... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Online krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 202
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2018 on: 30.06.2018, Saturday, 12:40:47 »
Носталгија :)


Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2019 on: 30.06.2018, Saturday, 17:06:43 »
Да да... баш носталгија... ма и нервози беа тоа, чекај за слободна линија, па чекај за IP, абе како да чекаш да ти наполнат вода сред пустина ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2020 on: 07.08.2018, Tuesday, 11:06:59 »


It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2021 on: 07.08.2018, Tuesday, 15:27:21 »
И после ќе ојш грчко. Ете кај е забавата :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2022 on: 10.08.2018, Friday, 03:39:59 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2023 on: 11.08.2018, Saturday, 06:29:33 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2024 on: 15.08.2018, Wednesday, 00:39:03 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."