Author Topic: Смешни слики  (Read 134757 times)

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2778
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1995 on: 09.03.2018, Friday, 09:22:23 »
Чоеку став да го фати да се жени :D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10600
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1996 on: 09.03.2018, Friday, 10:11:05 »
Ама па и така не иде... без жена... не знам дали го прочитавте вицот што го post-ираше Toma за дефиниција што е брак, ама така му излегува работата ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6221
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Смешни слики
« Reply #1997 on: 09.03.2018, Friday, 10:36:16 »
Тома е сосема во право со постот ама и Гига е во право, не бива без жена, не може цел живот со пријателките.... и тие ке се омажат и после.... ама и Бивикле е во право, човек да биде претпазлив.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2778
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1998 on: 09.03.2018, Friday, 15:55:40 »
Само да не претераш со пазање... Јас моето го сторив, ергените/момите нека му ја мислат. Едно гајле по малу, 10 повеќе ама тоа е, не бива да го поминеп животот " на лер"  ;D

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1131
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Re: Смешни слики
« Reply #1999 on: 09.03.2018, Friday, 16:53:08 »
Жената е зло без кое не се може
Долго време беќар одев, убаво ми беше,
ама што се оженив, тоа не ми требаше,
беља што си зедов, кој ме ѓавол тераше.
Арно велат сите, од жена чувај Боже,
жената е зло без кое не се може.

Едвај решив да се женам, домаќин да бидам,
надрапав на чудна мома, лом направи дома,
леле што да правам, лом направи дома.
Арно велат сите, од жена чувај Боже,
жената е зло без кое не се може.

Свекрва и свекор нејќе пред очи да види,
с’л се кара, с’л се љути, сите сме ѝ криви,
а често започнува и да подмавнува.
Арно велат сите, од жена чувај Боже,
жената е зло без кое не се може.

Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1131
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Re: Смешни слики
« Reply #2000 on: 09.03.2018, Friday, 16:56:07 »
Дека жените се нужно зло, најдобар доказ се надгробните плочи на гробиштава низ дежавава...На 90% од нив, мажот е умрен пред жената.

19 РЕТКO СРЕТНАТИ ЦИТАТИ ЗА ЖЕНАТА
Ви претставуваме 19 не толку познати цитати за жената кои можеби ќе ви се допаднат, а можеби нема да се согласите со нив …

1. “За три нешта сум благодарен на судбината: дека сум Елин, а не варварин, дека сум човек, а не животно, дека сум маж, а не жена. “- Талес од Милет

За повеќе на линкот долу.
Code: [Select]
http://lokalno.mk/19-retko-sretnati-tsitati-za-zhenata/
« Last Edit: 09.03.2018, Friday, 17:02:15 by Toma »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10600
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2001 on: 10.03.2018, Saturday, 00:25:24 »
Quote
19.” Единственото оправдание за постоењето на жената е во способноста и да помага на мажот при детесоздавањето, иако не како активна причина, туку само како пасивна приемници на плодот. Во секоја друга активност подобар помошник на мажот е друг маж. Жената е божја суштество, таа е сепак несовршен човек. “- Тома од Аквино
Наш Toma нешто мешал прсти тука ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6221
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Смешни слики
« Reply #2002 on: 10.03.2018, Saturday, 15:05:52 »
Респект Тома за последниве два поста, потполно си во право. Песната што ја постира е закон :) но исто и линкот и содржината во него која ја прикажуваат суровата реалност гледано зад маската наречена убавина.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 531
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2003 on: 16.04.2018, Monday, 16:35:42 »
« Last Edit: 16.04.2018, Monday, 16:38:33 by Toma »