Author Topic: Смешни слики  (Read 146695 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1950 on: 05.05.2018, Saturday, 04:48:46 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1951 on: 08.05.2018, Tuesday, 02:46:18 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1952 on: 12.05.2018, Saturday, 04:51:18 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1953 on: 15.05.2018, Tuesday, 01:17:40 »
Ќе ми беше идол... само да му текнеше да си го земе и тркалото ;D.Ама тогаш па... сликава немаше да постои... во дилема сум ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1954 on: 15.05.2018, Tuesday, 01:45:24 »
Само канџата. Сега ги направија преку цело колце.. :(

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1955 on: 15.05.2018, Tuesday, 02:25:40 »
Како тоа преку цело колце ???.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1956 on: 15.05.2018, Tuesday, 03:53:14 »
Code: [Select]
https://www.amazon.com/Oanon-Wheel-Clamp-Trailers-Secure/dp/B06XBXZ5JW


Барем ти на згодна локација за вакви дешавки :)
« Last Edit: 15.05.2018, Tuesday, 10:58:34 by GigaWatt »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1957 on: 15.05.2018, Tuesday, 10:48:05 »
А, сакаш да кажеш ги покрива шрафовите... да, сега јасно ми е ;).

Е да, вака нема вадење ;D. И да, во право си, сега вакви се шепите.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 331
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1958 on: 15.05.2018, Tuesday, 18:36:56 »
Зошто би бегал некој кога му ја запишуваат и регистрацијата на возилото?
Ако избега ке ја плати казната за паркиранје и усте неколку други казни, треба да си тежок идиот да си го оштетиш возилото обидувајки се да избегаш и на крајот да платиш многу повеќе.
Сепак се ВРТИ !!!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1959 on: 15.05.2018, Tuesday, 23:36:21 »
Порано можеби и не запишуваа... а и каде и да е сликана онаа слика што ја post-ирав, најверојатно и таму не запишуваат бидејќи сеуште ги користат старите шепи.

А и да запишувале и порано и сега, ако ти се лажни регистарските таблиџки, поради X причини... па, подобро е да бегаш :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 331
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1960 on: 16.05.2018, Wednesday, 21:25:36 »
За сега незнам но од 2008 до 2013 во Струмица сигурно запишуваа, мораше да има собракјааец со вработените од паркинг службата тој да напише пријава за погрешно паркиранје па да се стави шепа или да се одстрани возилото.
Сепак се ВРТИ !!!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10788
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1961 on: 23.05.2018, Wednesday, 03:05:07 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #1962 on: 23.05.2018, Wednesday, 10:22:57 »
Хаха, крш... ;D ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Online krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 176
Re: Смешни слики
« Reply #1963 on: 23.05.2018, Wednesday, 15:22:40 »
Црн хумор.

Online Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1171
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Re: Смешни слики
« Reply #1964 on: 23.05.2018, Wednesday, 15:42:21 »
« Last Edit: 23.05.2018, Wednesday, 17:53:35 by GigaWatt »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -