Author Topic: Смешни слики  (Read 146867 times)

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9352
 • оптимист до крај!
Re: Смешни слики
« Reply #1995 on: 12.06.2018, Tuesday, 14:28:17 »
Тоа е од оние задачи без решение (или има барем две- три!).  ;D ;D ;D ;D ;D ;) ???
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1996 on: 13.06.2018, Wednesday, 00:29:30 »
Не сум пробал, ама од тоа што го гледам, не мислам дека има решение со 4 цифри ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1997 on: 15.06.2018, Friday, 06:20:40 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #1998 on: 17.06.2018, Sunday, 09:03:11 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 546
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1999 on: 21.06.2018, Thursday, 11:36:40 »


« Last Edit: 21.06.2018, Thursday, 13:52:12 by Atanas »

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2000 on: 21.06.2018, Thursday, 12:41:57 »
Па и што убаво исплетено, да не пуштит :)

Online krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 181
Re: Смешни слики
« Reply #2001 on: 21.06.2018, Thursday, 15:25:38 »
Важно има осигурувач?
Дали тоа е англискиот стандард?

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2002 on: 21.06.2018, Thursday, 15:29:26 »
Па кај првоно и нема :) а кај втророно е излишен, не се допираат жицине :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2003 on: 21.06.2018, Thursday, 17:51:45 »
Не не, тоа првото се гледа дека повеќе е уметничко дело отколку штекер, ама добро, ако сме по електроника не значи дека не почитуваме уметност ;) ;D.

Само да не му текне на некој да го стави во штекер ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2004 on: 21.06.2018, Thursday, 21:25:21 »
Само да не испадне уметник како една комшика што клала сајла во осигурач :) Ќе мења на секое, будала е. Ама трафото го запали :)
« Last Edit: 22.06.2018, Friday, 03:14:18 by bicikle »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2005 on: 22.06.2018, Friday, 02:44:27 »
Абе ::)... шо се разбираш па ти па... нели глеаш она има поише искуство со греачи, печки, машини за перење... ај молим ти се, остај ја жената да си работи ;D. Ако и горат осигурачи, она знае зашто и горат, шо треба ти да и дрндаш ::) ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2006 on: 22.06.2018, Friday, 03:13:51 »
Мал бев тогаш јас, на мајсторот му здосадило на секое да иде за еден осигурач, и кажал како се става жица, оваја натепуење осигурачот жица дур збира.  Па после менија трафо анџак на маната со биметал со сензор за уличните, од помодерните по пропис. Ама трансформаторот предходно не бил добро пресметан, затоа се запалил, не од сигурачот :)
« Last Edit: 22.06.2018, Friday, 12:55:10 by bicikle »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10794
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2007 on: 22.06.2018, Friday, 04:05:00 »
Абе остај ти таа работа, да сте ја немале комшиката, да видам дали ќе се запалел ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #2008 on: 22.06.2018, Friday, 09:03:23 »
Во секое маало постои по некоја таква ватрена комшиница... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2009 on: 22.06.2018, Friday, 12:55:57 »
Само во лоша смисла беше ватрена оваа :)
Па остај му текна на маж и' да и купит шпорет :)