Author Topic: Каде има пластични кутии?  (Read 2298 times)

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Каде има пластични кутии?
« on: 06.10.2010, Wednesday, 18:26:19 »
Барам пластични црни кутии за електронски китови,но незнам каде има т.е. во Логинг има ама многу се скапи дали знае некој на друго место дали има добри кутии!:??
Бев во МТВ електроник имаше 2 исти кутии ги земав(за еден проект во иднина) но тие му беа последни,му реков дали може да нарача ми рече неможел!Затоа ако знае некој продавници за кутии (како таа во Гјорче) дали имаат?

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1824
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #1 on: 07.10.2010, Thursday, 11:00:02 »
Има нешто избор во Алфа Електроник во Битола ама треба да одиш на лице место да си видиш дали ти одговараат :)
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #2 on: 07.10.2010, Thursday, 11:52:19 »
ај ако идам во Битола ќе пројдам до Алфа и ќе купам!А колку пари е најголемата кутија,отпрлика цена кажете ми!!??Или дали може да поставите ценовник од Алфа електроник за кутиите(ако може,ако не нема гајле)!!

Offline Bojan

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3213
 • Gender: Male
 • Turn it ON and keep it ON
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #3 on: 03.11.2010, Wednesday, 19:52:54 »
во хубо има такви, и во конрад...
Теоријата е ,кога се знае се,а ништо не функционира.Праксата е кога се функционира ,а не се знае зошто.Ние во Македонија успешно ја спојуваме теоријата и праксата ,при што ништо не функционира и никој не знае зошто!!!
(позајмено од batka)

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #4 on: 03.11.2010, Wednesday, 20:16:54 »
Во хубо се околу 1400ден. со 60 фиокчиња.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Jove

 • Guest
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #5 on: 03.11.2010, Wednesday, 20:21:29 »
Во хубо се околу 1400ден. со 60 фиокчиња.
1400 ДЕН СЕ ТВОИТЕ ама со колку прегради во едни фиокче

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #6 on: 03.11.2010, Wednesday, 20:26:10 »
60 вкупно има кутијата, повеќето фиокчиња имаат по 3 прегради, додека неколку се без прегради со тоа што заедно со кутијата доаѓаат и едно 10-на монтажни прегради, така што тие празните фиокчиња може да ги направиш да бидат со 2 или со 3 прегради ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DarkoSto

 • Нов член
 • *
 • Posts: 6
Одг: Каде има пластични кутии?
« Reply #7 on: 09.11.2012, Friday, 22:54:08 »
Можат преку карго да ти ги пратат од Битола за 200 денари....мене ми пратија